Puh. 044 241 6424
Lepaan Kartanontie 35B
14610 Lepaa
Myyntipalvelu arkisin
klo 9-16

Tietosuojaseloste
myynti@lepaanmatkailu.fi

//Lepaanvirran helmi kutsuu kokoustamaan!

Lepaanvirran helmi kutsuu kokoustamaan!

Lepaanvirran helmi on noussut uuteen kukoistukseensa! Tule kokemaan Lepaan lumo, kokoustamaan keskelle rauhaa ja mitä kauneinta puutarhaa. Sijaitsemme vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta, aivan Hämeenlinnan kupeessa Vanajaveden rannalla. Olemme avoinna ennakkotilauksesta ympäri vuoden.

Tarjoamme kauniin ja rauhallisen puutarhamiljöön, jossa viettää innovatiivinen kokouspäivä, ikimuistoiset yritysjuhlat tai lanseeraustilaisuudet. Varaa vaikka koko kartano omaksesi! Monipuolisia tiloja löytyy sekä pienille että yli sadan hengen ryhmille. Kokouksen jälkeen voit rentoutua saunoillamme kera saunanhoitotuotteiden tai -hoitojen, pulahtaa Lepaanvirtaan uimaan ja kruunata päivän toiveidesi mukaisella illallisella viihdyttävine ohjelmineen.

Varaa tulevaisuuden kokoukset 3.12.17 mennessä ja saat ne vielä tämän vuoden hinnalla! Lisäksi yli 20 hengen tilaisuuksiin saatte Lepaan kartanokierroksen kaupan päälle oheisohjelmaksi, kun tilaisuus on vahvistettu 3.12.17 mennessä.

LISÄTIETOJA KOKOUKSESTA
LISÄTIETOA MAJOITUKSESTA
LISÄTIETOA SAUNOISTA

Oletteko tutustuneet jo lukuisiin ohjelmapalveluihimme?

Haluatteko valmennusta, vauhdikasta seikkailua, kädentaitojen kartuttamista, teemallista ohjelmaa illalliselle, tastingeja tai ihan vain hiljentymistä ja luonnosta nauttimista? Nämä kaikki onnistuvat meillä Lepaalla. Kysy myös ohjelmapalveluidemme talvitarjouksista!

LISÄTIETOA OHJELMAPALVELUISTA 

Uutuutena tarjoamme myös Kartanoteatteri-illallisia, joissa tähtenä loistaa Putouksesta ja Kätevästä Emännästäkin tuttu Kaisa Hela. Helan roolihahmo Birgitta Burnout valtaa kartanon, vaikka väkisin. Illat sopivat hyvin myös pikkujouluryhmille ja kauttamme saatte varattua myös kuljetukset. Esitykset jatkuvat kevätkaudella.

LISÄTIETOA KARTANOTEATTERISTA

Historialliset puitteet, ensiluokkainen ja ystävällinen palvelu, upea järvi- ja puistomiljöö – Lepaan kartano lumoaa!

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan myös paikan päälle, ota rohkeasti yhteyttä!
Luethan Hämeen Yrityssanomien lehtijutun Lepaan Matkailusta

Lepaan lumoavin terveisin

Anna Huhtapelto, myyntipäällikkö
anna.huhtapelto(at)lepaanmatkailu.fi
044 241 6424

Sanna Grön, yrittäjä
sanna.gron(at)lepaanmatkailu.fi
044 241 2612

By |2017-11-14T12:29:21+00:00marraskuu 14th, 2017|Ajankohtaista|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment