Puh. 044 241 6424
Lepaan Kartanontie 35B
14610 Lepaa
Myyntipalvelu arkisin
klo 9-16

Tietosuojaseloste
myynti@lepaanmatkailu.fi

//Land Rover Experience – varattavissanne nyt Lepaan Matkailusta!

Land Rover Experience – varattavissanne nyt Lepaan Matkailusta!

Land Rover on auto, joka tunnetaan ympäri maailman luotettavana kulkijana haasteellisissakin olosuhteissa ja nyt voit varata elämyksellisen ajokokemuksen esimerkiksi hauskanpitoon kokouspäivän yhteyteen, virkistyspäivään tai polttariporukalle.

Hämeenlinnassa sijaitseva Kruununmylly ympäristöineen tarjoaa ainutkertaiset olosuhteet maastossa autolla ajamiseen. Käytössä on lähes tuhannen hehtaarin verran maastoa Land Rover Experience elämyksen toteuttamiseen. Autot noutavat ryhmänne Lepaan kartanolta ja upean kokemuksen jälkeen hintaan sisältyy myös paluukuljetus. Panemmeko saunatkin tulille ja ruoat valmiiksi?

Jo lyhyellä, tunnin mittaisella, tutustumispyrähdyksellä pääset kokemaan Land Rover Experiencen maastoajoelämyksen. Suosittu vaihtoehto on ollut kahden tunnin mittainen Land Rover Experience maastoajo. Vaativissa olosuhteissa voit itse kokea ratin takaa, kuinka Land Rover selviää haastavistakin paikoista. Maastotesti tarjoaa mahdollisuuden löytää itsestäsi aivan uusia ominaisuuksia auton käsittelyssä.

Tilattavissa on myös laajempia Land Rover Experience paketteja, jotka räätälöidään kanssanne. Voitte varata samalla myös kokoukset, majoitukset, saunat, juhlatilat, ravintolapalvelut, muut ohjelmapalvelut ja vaikka golfkierrokset tai -opastukset.

Ajoelämykset ovat varattavissa ympäri vuoden ja talvella haastavien maastojen lisäksi on käytössä liukkaan kelin ajorata, jossa on turvallista opetella autonsa rajat ääritilanteissa.

Videokuvaan pääset tästä.

Varaa maastoelämys nyt ja yllätä sekä ylitä itsesi!

Varaukset & lisätiedustelut

Lepaan Matkailu
myynti(at)lepaanmatkailu.fi
044 241 6424

By |2018-03-06T13:53:14+00:00helmikuu 1st, 2018|Ajankohtaista|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment