Lepaan matkailu ja Lepaan kartano

Juhlatilat Hämeenlinnan kupeessa, Hattulan Lepaalla

Vuokrattavat juhlatilat

Meiltä tilat juhliisi

Meiltä saat vuokrattua ihanat juhlatilat tilaisuuksiisi. Voit järjestää meillä esimerkiksi yritysjuhlat, henkilöstöjuhlat, tykypäivät tai vaikka asiakastilaisuudet. Lepaan Kartanolla on neljä yhdistettävää salia, joista voi valita vuokrattavaksi mieluisan tai varata koko kokonaisuuden. Salien ikkunoista aukeaa upeat maisemat kuvankauniiseen puutarhaan.

Vuokraa koko kartano juhlatilaksi tai vain esimerkiksi vain yksi sali. Juhlatilojen koot menevät seuraavasti:

Sininen sali: max. 30 paikkaa

Keltainen sali: max. 20 paikkaa. Max 70 paikkaa, kun otetaan käyttöön viereinen vihreä sali, jossa normaalisti buffet

Vihreä sali: max 50 paikkaa

Kartanon päärakennus kokonaan: max. 100-120 paikkaa

>> Kuvia saleista

Haluan tarjouksen!

TARJOUSPYYNTÖ

Meillä voit pitää ihanat häät

Hääpaikka etsinnässä?

Vietä häät eli elämäsi tärkeimmät juhlat Lepaan Kartanolla! Romanttinen ja rauhallinen kartanomiljöö tuo esiin juhlan teemaa arvokkaasti ja tarjoaa upeat puitteet vuoden jokaisena päivänä. Keittiömme tarjoaa korkealaatuista ja puhtaista raaka-aineista tehtyä herkullista ruokaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii häistänne ikimuistoiset ja päivänne suunnitellaan menua myöden toiveitanne kunnioittaen.

Hääpari voi majoittua kartanon hääsviittiin, kauniiseen ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen puutarhamiljööseen. Kartano tarjoaa yösijat myös juhlaseurueelle. Saunamme tarjoavat tunnelmallista rentoutumista jo ennen häitä.

Meillä juhlasi saa arvoisensa puitteet: tunnelma luodaan tilaisuuden mukaan ja kaunis järvi-sekä puistomaisema viimeistelee kokonaisuuden.

Lisätiedot ja varaukset myynti@lepaanmatkailu.fi tai 044 241 6424

Juhlat Lepaalla, Hämeenlinnan kupeessa

Juhlat ja yritystilaisuudet Hämeenlinnan lähellä

Vain kivenheiton päässä Hämeenlinnasta Hattulan Lepaalla sijaitseva kartano tarjoaa juhlatilat ja upean ympäristön, jossa viettää ikimuistoiset juhlat, esimerkiksi:

  • Yritysjuhlat ja tuotejulkistukset
  • Syntymäpäivät ja muut merkkipäivät
  • Perhejuhlat
  • Muistotilaisuudet
  • Läksiäiset
  • Häät

Erityisesti  kesäaikaan Lepaan kartanon upea, vehreä kartanoalue tarjoaa ainutlaatuiset puitteet juhlien vietolle. Historialliset puitteet, ensiluokkainen ja ystävällinen palvelu, maukas ruoka, järvi- ja puutarhamiljöö – Lepaan Kartano lumoaa!

Yritysjuhlat Hämeenlinnan lähellä Hattulassa

Yritysjuhlat Lepaalla

Lepaan Kartanon kokous- ja juhlatilat tarjoavat puitteet, joissa viettää innovatiiviset kokouspäivät ja ikimuistoiset yritysjuhlat tai lanseeraustilaisuudet. Upea ja rauhallinen kartanomiljöö on erinomainen ympäristö kokousten ja yritysjuhlien järjestäminen – vuoden jokaisena päivänä.

Keittiömme tarjoaa korkealaatuista ja puhtaista raaka-aineista tehtyä, herkullista ruokaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii tilaisuuksistanne ikimuistoiset ja ne suunnitellaan toiveitanne kunnioittaen.

Historialliset puitteet, ensiluokkainen ja ystävällinen palvelu, upea järvi- ja puutarhamiljöö – Lepaan Kartano lumoaa! Ota yhteyttä myynti@lepaanmatkailu.fi tai 044 241 6424

myynti@lepaanmatkailu.fi
044 241 6424