Lepaan matkailu ja Lepaan kartano

LEPAAN LUMO

Haluan tarjouksen!

TARJOUSPYYNTÖ

Juhlat Lepaalla

Juhlat – ja yritystilaisuudet

Lepaan Kartano on myös juhlakartano, jonka juhlatilat tarjoavat kauniin ympäristön, jossa viettää ikimuistoiset juhlat;

  • häät
  • merkkipäivät
  • perhejuhlat
  • muistotilaisuudet
  • läksiäiset
  • yritysjuhlat ja tuotejulkistukset

Historialliset puitteet, ensiluokkainen ja ystävällinen palvelu, upea järvi- ja puutarhamiljöö – Lepaan Kartano lumoaa!

Yritysjuhlat

Yritysjuhlat

Lepaan Kartanon kokous- ja juhlatilat tarjoavat puitteet, joissa viettää innovatiiviset kokouspäivät ja ikimuistoiset yritysjuhlat tai lanseeraustilaisuudet. Upea ja rauhallinen kartanomiljöö tarjoaa loistavat puitteet vuoden jokaisena päivänä.

Keittiömme tarjoaa korkealaatuista ja puhtaista raaka-aineista tehtyä herkullista ruokaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii tilaisuuksistanne ikimuistoiset ja ne suunnitellaan toiveitanne kunnioittaen.

Historialliset puitteet, ensiluokkainen ja ystävällinen palvelu, upea järvi- ja puutarhamiljöö – Lepaan Kartano lumoaa! Ota yhteyttä myynti@lepaanmatkailu.fi tai 044 241 6424

Häät

Häät

Vietä  elämäsi tärkeimmät juhlat Lepaan Kartanolla! Romanttinen ja rauhallinen kartanomiljöö tuo esiin juhlan teemaa arvokkaasti ja tarjoaa upeat puitteet vuoden jokaisena päivänä. Keittiömme tarjoaa korkealaatuista ja puhtaista raaka-aineista tehtyä herkullista ruokaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii häistänne ikimuistoiset ja päivänne suunnitellaan menua myöden toiveitanne kunnioittaen.

Hääpari voi majoittua kartanon hääsviittiin, kauniiseen ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen puutarhamiljööseen. Kartano tarjoaa yösijat myös juhlaseurueelle. Ranta- ja savusaunamme tarjoavat tunnelmallista rentoutumista jo ennen häitä.

Meillä juhlasi saa arvoisensa puitteet: tunnelma luodaan tilaisuuden mukaan ja kaunis järvi-sekä puistomaisema viimeistelee kokonaisuuden.

Lisätiedot ja varaukset myynti@lepaanmatkailu.fi tai 044 241 6424

Juhlatilat

Juhlatilat

Lepaan Kartanolla on neljä yhdistettävää salia, joista voi valita mieluisen tai varata koko kokonaisuuden. Salien ikkunoista aukeaa upet maisemat kuvankauniiseen puutarhaan.

Sininen sali: max 30 paikkaa

Keltainen sali: max 20 paikkaa. Max 70 paikkaa, kun otetaan käyttöön viereinen keltainen sali, jossa normaalisti buffet

Vihreä sali: max 50 paikkaa

Kartanon päärakennus kokonaan: max 100-120 paikkaa

Kuvia saleista